Aquaflex hüvelyi súlykészlet

Hüvelyi súlyok a hüvely izomzatának erősítésére


A nőknél leggyakrabban a szülést követően meggyengülnek a medencealapi izmok, amelyek a hüvelyt is feszesen tartják. Ez vezethet a szexuális élet minőségének romlásához.

Az Aquaflex segítségével a hüvely feszessége visszanyerhető.


Az hüvely izomzatát edzeni a medencealapi izmok erősítésével lehet. A hüvelyi súly nem a klasszikus intim gyógytorna segédeszköze. A hatása azon alapul, hogy a hüvelybe helyezett súlyt az izmok reflexesen igyekeznek bent tartani, tehát akaratlanul is feszülnek. Ha feszülnek az izmok, akkor munkát végeznek és erősödnek.

A hüvelyi súlyok használatával a hüvely izomzata karbantartható!


A rendszeres testedzés mellett sokan nem gondolnak a medencealapi izmok edzésére, pedig a ezeknek az izmoknak az állapotán is múlhat az, hogy a szexuális együttlétek során a partnerek milyen intenzitással tudják ingerelni egymást.

Az Aquaflexszel elkerülhető, hogy a szülés után meggyengüljön a hüvely.


Az Aquaflex-szel végzett hüvelyi torna hozzájárul ahhoz, hogy a hüvely könnyen tudjon regenerálódni a szülés után, illetve a későbbi inkontinencia kialakulásának kockázata is csökken, ha a medencealapi izmokat rendszeresen edzik a súlyokkal.

Ár: 19 000 Ft

Az intim izomzat karbantartása fontos, mert a meggyengült, kitágult hüvely fogékonyabb a fertőzésekre. A meggyengült intim izomzat egyéb tünetekkel, például inkontinenciával (akaratlan vizeletcsepegés) is járhat, erősítése nélkül pedig később szövődményei is lehetnek, pl. húgyhólyagsérvet is okozhat. Az Aquaflex használatával elkerülhető a későbbi sebészi vagy lézeres beavatkozás.

Garancia

Az Aquaflex súlykészletre egy év garanciát adunk.

Figyelmeztetés!

A hüvelyi súlyokat nem ajánljuk, ha a medencealapi izmok nagyon gyengék vagy a kismedence anatómiailag deformálódott, erőteljesen süllyedt, előreesett a méh.
Aquaflex használata
Aquaflex hüvelyi súly készlet inkontinencia ellen

Ne habozzon, rendelje meg most!

25.000 Ft. feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítással.

Megrendelem!

Termékeink orvostechnikai eszközök, melyek elszámolhatók magán egészségpénztárak felé.

Gyakran Ismételt Kérdések

Álló helyzetben kell végeznem az AQUAFLEX gyakorlatokat?
Igen. A súllyal a gravitáció ellen dolgozik. A gravitáció az, ami a hüvelyből kifelé húzza a súlyt. A súly megtartása céljából az izmok megfeszülnek. Ez az automatikus reakció nem jön létre fekvő vagy ülő helyzetben.
Mit tegyek, ha fekvő állapotban sem tudom tartani az üres súlyt, amikor finoman megpróbálom kihúzni a zsinórral??
Ha ezt tapasztalja, szakember (pl. gyógytornász) segítségére van szüksége. Orvosa minden bizonnyal tud ajánlani egyet.
Hogyan tudhatom meg, hogy a súly a megfelelő helyen van?
Minden nő hüvelye más és más alakú, ezért a súly pontos helyzete személyenként változik. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a súly külső vége, (ahol a zsinór a kúphoz csatlakozik) kb. két centiméter mélyen legyen bent – nagyjából egy ujjpercnyi távolságra.
Végezhetem-e a terhességi felkészítő tanfolyamon a szülés utánra javasolt gyakorlatokat, miközben az AQUAFLEXet használom?
A megtanult gyakorlatokat végezheti, de mint minden edzésnél, vigyázzon arra, nehogy túlterhelje az izmokat. Lassan és óvatosan dolgozzon, hogy a legjobb eredményt izomsérülés nélkül érje el!
A szülés után milyen gyorsan kezdhetem el az AQUAFLEX használatát?
Hallgasson a testére. Amint kényelmesnek érzi, elkezdheti. A legjobb, ha megvárja, míg a sebek, varratok begyógyulnak. Ez általában 8 hét alatt megtörténik. Azt is megvárhatja, amíg a szülés utáni egészségügyi vizsgálat megtörténik, és az eredmény negatív.
Melyik napszak a legmegfelelőbb az AQUAFLEX használatára?
Az eszközt bármelyik napszakban használhatja, ami megfelel időbe­osztásának. Azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy a nap vége felé az izmok is elfáradnak. Tehát, ha este végzi a gyakorlatokat, lehet, hogy nem tudja majd ugyanazt a súlyt ugyanannyi ideig megtartani, mint reggel.
Mennyi ideig végezzem az AQUAFLEX gyakorlatokat?
Rendszeres napi használattal már 8 hét alatt érezhet némi javulást. Az AQUAFLEX előnyeinek teljes kihasználása érdekében, javasoljuk, hogy minden nap végezze a gyakorlatokat 12 héten keresztül.
Mit tegyek, ha rendszeresen végzem a gyakorlatokat, mégsem tapasztalok javulást?
Legelőször is kérjük, olvassa át még egyszer a használati utasítást, és győződjön meg arról, hogy helyesen használta az eszközt. Ha megfelelően használta, de mégsem érte el a remélt eredményt, kérje meg orvosát, hogy ajánljon önnek gyógytornász specialistát, aki személyesen tud önnek segíteni.
Ha már megerősödtek a medencealapi izmaim, kell-e karbantartó gyakor­latokat végeznem?
Igen, az elért eredmény megőrzése és az izomtónus növelése érdekében érdemes az AQUAFLEX-et heti egy-két alkalommal használni. Vagy minden ciklus után ellenőrizheti, hogy meg tudja-e tartani az ön által már elért legnagyobb súlyt. Ha nem, ideje megint elkezdeni a gyakorlatokat, hogy izmai újra visszaszerezzék erejüket.
Használhatom-e súlyokat, ha száraz a hüvelyem?
Hüvelyszárazság esetén könnyebben behelyezheti a súlyt, ha kicsit megnedvesíti, vagy kis mennyiségű síkosítót használ.
Kaphatok-e gombás vagy egyéb fertőzést az AQUAFLEX-től?
Nem kaphat fertőzést, ha betartja az előírt egyszerű higiéniai szabályokat. Az AQUAFLEX használata előtt mindig mosson kezet!

Az AQUAFLEX minden egyes alkatrészét mosószeres vízben mossa el, és körültekintően szárítsa meg minden használat után. Különösen figyeljen arra a területre, ahol a zsinór a kúphoz csatlakozik. A hüvelyi súlyokat mindig tartsa annak tiszta dobozában.
Milyen méretű az Aquaflex készülék?
Az Aquaflex két készüléket tartalmaz, egy keskenyebbet, és egy szélesebbet. A keskeny Aquaflex 20 mm széles és 60 mm hosszú, a széles pedig 25 mm széles és 60 mm hosszú.
A hüvelyi súlykészlet meg tudja szüntetni a stresszinkontinenciát?
A stressznkontinencia alapvető oka a medencealapi izmok gyengeségéből fakad. A hüvelyi súlykészlet rendszeres használata erősíti ezen izmokat, és a megerősödött izmainak köszönhetően megszűnhet a stressz inkontinencia, ám fontos szem előtt tartani, hogy az Aquaflexet elsősorban megelőzésre és enyhébb fokú inkontinencia kezelésére ajánljuk.

Használati utasítás