SensaTONE - férfiaknak

A férfi inkontinencia

Az inkontinencia sokkal ritkábban fordul elő férfiaknál anatómiai felépítésük miatt. Általában prosztataműtét vagy sugárkezelés után jelentkezik. A prosztataműtét után általában a stresszinkontinencia tünetei alakulnak ki különböző súlyossággal. A sugárkezelés következtében gyakran csökken a hólyag mérete és növekszik falának feszültsége, ami legtöbbször késztetéses inkontinenciához vezet.

A SensaTONE™ segítségével az inkontinenciával küzdő betegek maguk irányíthatják a gyógyulásukat.

Az inkontinencia a medencealapi izomzat stimulálásával kezelhető, mely a férfi pácienseknél a végbélen keresztül érhető el. A férfi változat anális elektródája kis méretének köszönhetően könnyen használható. A végbélbe helyezve gyenge elektromos impulzusokat ad le, melyek az izmokat összehúzódásra késztetik. Ez semmilyen kellemetlen érzéssel nem jár. A készülék először bemelegíti az izmokat, majd erősíti, és végül az utolsó fázisban egy gyengébb stimulációval levezeti a gyakorlatot.

A készülék használatával nincs szükség intimgyógytorna-edzések látogatására.

A SensaTone™ készülék népszerű az olyan páciensek körében, akiknek valami okból nehézséget okoz részt venni a gyógytornán. Így az idős, vagy egészségi állapotuknál fogva mozgásukban korlátozott pácienseknek lehetőségük nyílik nyugodt, otthoni körülmények között segíteni magukon.

A SensaTone™ megoldást kínál a stressz-, a késztetéses és a kevert inkontinenciára is.

A SensaTone™ készülék nemcsak a leggyakrabban jelentkező stresszinkontinencia kezelésére alkalmas, de speciális programjai eredményesek a késztetéses és kevert inkontinencia típusok esetén is. Ezeknél az inkontinencia típusoknál a kezelés feladata a hólyagtól az agyba induló hibás idegi jelzés korrigálása.

Késztetéses inkontinencia: hirtelen jelentkező sürgető vizelési inger, melyet a páciens nem tud kontrollálni, ezért a mellékhelyiséget gyakran nem tudja időben elérni.

Stresszinkontinencia: Fizikai aktivitásra, a hasizom terhelésére (köhögés, nevetés, futás) jelentkező akaratlan vizeletvesztés.

A késztetéses inkontinencia kezelése már gyakran 2 hét után is eredményes.

A stresszinkontinencia kezelése során általában 2 hónap szükséges az izmok jelentős megerősödéséhez.

A készülék ára: 42.900 Ft.

A készülékkel a páciens nemcsak fáradtságot és kellemetlenségeket, de pénzt is megtakarít magának. Az inkontinencia betétek/pelenkák ára ugyanis évente összesen hetvenezer forint körül mozog betegenként. A nem kezelt inkontinencia később a bőrt és a húgyutakat érintő szövődményekkel járhat! Minél tovább késlekedik a probléma megoldásával, annál súlyosabbá válhat, és annál több minőségi időt veszíthet az életéből.
Ne várjon tovább!

Garancia

A SensaTone elektromos izomstimulátor készülékre egy év garanciát adunk.
Inkontinencia kezelés férfiaknak
Inkontinencia kezelés férfiaknak

Ne habozzon, rendelje meg most!

25.000 Ft. feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítással.

Megrendelem!

Termékeink orvostechnikai eszközök, melyek elszámolhatók magán egészségpénztárak felé.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi idő után tapasztalhatok javulást?
Az eredmény eléréséhez szükséges idő nem egységes, a páciens állapotától és az inkontinencia típusától függ.

Stresszinkontinencia estén a kezeléshez hosszabb idő szükséges, mert az izomtömeg növeléséhez időre van szükség. Az eredmény általában 2 hónap kezelési időn belül jelentkezik.

Késztetéses inkontinencia esetén a húgyhólyagtól az agyba irányuló hibás idegi jelzés korrigálása a feladat. A kezelés az esetek többségében 14 nap után már javulást eredményez.

A kevert inkontinencia kezelési ideje kissé hosszabb, de általánosságban elmondható, hogy a betegek 21 nap után már érzékelik a változást.
Mit érzek kezelés közben?
A különböző programok más-más érzést keltenek. Általánosságban elmondható, hogy egy bizsergető, nyomó érzést kelt, miközben összehúzza és elengedi a medencealapi izmokat.
Minden férfi használhatja a készüléket?
Minden férfi használhatja a készüléket, feltéve, ha nem áll fenn egyetlen ellenjavallat sem.
Van a készülék használatának mellékhatása?
A készülék gyógyszermentes kezelést biztosít. Használatának ismert mellékhatása nincs.
Mekkora az elektróda mérete?
Az elektróda hossza 42 mm, átmérője pedig 22 mm.
Hogyan rendelhetek a készülékemhez további elektródát, egyéb kiegészítőt?
A SensaTONe készülékhez kapható valamennyi elektróda és a hozzajuk tartozó kábel elérhető webshopunkban a mikrolab.hu oldalon. Azonban ha jelen termékoldalon a megrendelés gombra kattint, megrendelő űrlapon keresztül rendelheti meg a készüléket, melyen egyszerűen kiválaszthatja az ön számára szükséges tartozékokat is. Így mindent egy rendeléssel, egy csomagban kaphat meg.
A készülék bekapcsoláskor nem működik, mit tehetek?
A készülék csak nedves közegben működik. Sok vásárló próbaképpen bekapcsolja a készüléket, mielőtt az elektródát a felhelyezné, azonban száraz kézben tartva az elektróda nem tud elektromos impulzosukat leadni. Az elektróda vízbázísú síkosító segítségével tudja vezetni az impulzusokat a medencealapi izom felé. Ha mindenképp ki szeretné próbálni a készüléket, mielőtt az elektródát felhelyezné, próbálkozzon benedvesített ujjakkal megfogni az elektródát. A SensaTONE készülékhez vagy a vezetékéhez azonban ne érjen hozzá vizes kézzel!
Hogyan kell karbantartani az elektródát?

Az elektródát minden használat után gondosan el kell mosogatni és fertőtleníteni (pl. fertőtlenítőfolyadékkal). Az elektródát rendszeres használat esetén célszerű félévente cserélni.

Prosztata eltávolítás után alkalmazható a SensaTone for MEN?
Igen! A prosztata részleges vagy teljes eltávolítása után általában a késztetéses, illetve a stresszinkontincia különböző változatai jelentkezhetnek, melyeknek kezelésében jó eredményeket lehet elérni a SensaTONE-nal.

Használati utasítás